Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn eigenlijk het hele jaar door vrijwel onmisbaar. Ze beschermen de ogen tegen schadelijk licht en bieden een goed zicht.

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat zonlicht schadelijk kan zijn voor het oog, en dat u dit niet mag onderschatten. Als de eigen behoefte naar een zonnebril hoog is, is de bescherming meer van belang dan dat de behoefte er niet is of minder. Ook na staaroperaties mist het oog de bescherming van de natuurlijke ooglens, die niet te evenaren is door de geïmplanteerde kunstlens. Schadelijk licht kan het netvlies bereiken en vervroegde slijtage veroorzaken. Een kwalijk en onomkeerbaar proces.

Ook is het van levensbelang om in het verkeer niet verblind te worden door de laagstaande zon, met name in het voor- en najaar. Gaat u op vakantie richting evenaar, dan hoeft de zonnebril niet zo donker te zijn, maar moet wel het schadelijke licht optimaal filteren. Gaat u meer richting noord- of zuidpool of hoger het gebergte in, dan moet de zonnebril naast het optimaal filteren van schadelijk licht, ook de hoeveelheid licht dempen worden door middel van donkerdere glazen. De zonnebrillen zijn gegradeerd met een CE keurmerk die de mate van bescherming aangeeft.

De collectie zonnebrillen bij Sybilla Buisman Optiek-Optometrie is uitermate gevarieerd. Er is bij de samenstelling rekening gehouden met factoren zoals mode, prijs, sporten, en autorijden, om eenieder een goede keus te bieden. Loop eens bij ons binnen en laat u adviseren.

Wordt het een zonnebril zonder sterkte:

Wordt het een zonnebril op uw eigen sterkte:

Of wordt het een overzet zonnebril ook voor kinderen:

 

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Buisman Optiek © 2023

Ontwerp & realisatie Shadow IS