Kinderpagina

‘Je kan eten wat je wil, soms moet je toch een bril’.

Een bril is best leuk. Maar soms niet als je er zelf een moet dragen.

Voor het eerst een bril dragen is ook niet zo maar iets. Wat zullen je klasgenootjes er van denken? Vinden ze je nog wel leuk als je een bril op moet? Hoe weet je dat je het goede montuur hebt gekozen?

Hulp bij het kiezen van een bril kan heel prettig zijn. Sybilla Buisman helpt je graag als je zo’n belangrijke keuze moet gaan maken. We hebben een grote collectie kinderbrillen. Door te passen kunnen we zien welke kleur goed past bij je gezicht. Het materiaal van het montuur is ook heel belangrijk. Metaal of kunststof? Bij het kiezen van een kunststof montuur kijken we goed of deze wel goed past op je neus. Het montuur zou makkelijk kunnen afzakken als deze niet goed past. Het materiaal samen met de kleur zorgt er voor dat een montuur stoer, serieus, lief, gewaagd of heel wijs kan staan. Meestal weet je zelf al snel wat je wilt.

Hulp bij het opmeten wordt hier geboden door Ize.

Nu alleen maar hopen dat papa en mama hetzelfde model ook het mooist vinden. Zij moeten er immers de hele dag naar kijken. En zij willen misschien het liefst dat een montuur je gezicht niet verandert en jij wel. Of net andersom? Verder moeten we opletten dat het montuur geschikt is voor de glazen die je nodig hebt. Extra dun geslepen glazen kunnen heel betaalbaar blijven. Dat dunne glas zorgt ervoor dat je ogen niet extra worden vergroot of verkleind.

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Buisman Optiek © 2021

Ontwerp & realisatie Shadow IS