Nieuws historie

HOOFDPRIJS VALT BIJ BUISMAN OPTIEK

Bij Sybilla Buisman Optiek aan de Breukelsestraat in Boxtel konden mensen van half september tot en met begin november vrijblijvend hun ogen laten controleren. Vanuit het Collectief van Zelfstandige Opticiens (CvZO), waarbij Sybilla Buisman Optiek ook is aangesloten, werden zes prijzen verloot onder klanten. De hoofdprijs, een spiegelreflexcamera, viel in Boxtel.

"Iedereen die in de periode van vijf weken in september en november een oogmeting liet doen, kreeg een kanskaart met een inlogcode mee naar huis", legt Sybilla Buisman uit. Via de computer konden mensen hun gegevens achterlaten. Ze geeft aan dat de oogmetingen werden uitgevoerd om de drempel te verlagen voor mensen die nog nooit een opticien hadden bezocht. "Ook is het belangrijk dat mensen aandacht besteden aan hun ogen." De Boxtelse opticien deelde in de oogmeetperiode 230 kaarten uit en ook bij de 214 andere vestigingen die bij het CvZO zijn aangesloten, maakten mensen kans op een prijs. "Ik hoopte al dat de hoofdprijs in Boxtel zou vallen en dat is nu gebeurd", lacht Buisman. Elly Meulendijk was de gelukkige. De Boxtelse draagt al jaren lenzen en liet haar ogen opnieuw controleren. "Ik heb onlangs nog een digitale camera gekocht", aldus Meulendijk. „Maar die willen mijn dochters graag hebben. En dus zal ik op cursus moeten om het nieuwe apparaat onder de knie te krijgen..."De oogmeetweken
Van eind september tot begin november waren de actie oogmeetweken bij de zelfstandige opticiëns, die aangesloten zijn bij het CvZO (Collectief van Zelfstandige Opticiëns), zo’n 215 totaal.

De respons op de actie bij Sybilla Buisman Optiek was uitzonderlijk groot. Men kon gratis de ogen laten meten. Bij elke oogmeting ontving men een kanskaart met inlogcode. Zo lootte men mee voor de hoofdprijs: een digitale Nikon camera t.w.v. €699.00, of een van de 5 overige prijzen: een camera t.w.v. €199.00.

Deze actie hield tevens in dat bij een besteding boven de € 500.00 een kunstwerk uitgekozen mocht worden. Ook dit viel erg goed in de smaak bij de klanten. Komende week hopen we deze kunstwerken binnen te krijgen, om de klanten voor de kerst blij te kunnen maken.

In de actieperiode zijn 230 oogmetingen verricht, en dus 230 kanskaarten uitgedeeld. Zoals wij al hoopten is gebeurd: een van de klanten van Sybilla Buisman Optiek heeft de hoofdprijs gewonnen: Elly Meulendijk. Hier samen met haar dochters Manon en Anouk op de foto.

De aktie op zich was een groot succes, mogelijk omdat de actie werd gepresenteerd met een mooie beknopte folder. Een goede respons is van groot belang voor het welzijn van de ogen, omdat je de kans krijgt de mensen duidelijk te maken hoe belangrijk de oogcontrole is, met name vanaf de leeftijd van 40 jaar. Een cruciale leeftijd, omdat vanaf die leeftijd het risico bestaat dat de druk in de oogbol op kan lopen. Dit proces verloopt in de regel ongemerkt, en geeft pas klachten als het te laat is. Alleen het meetgetal van de oogboldruk is onvoldoende om een goede beoordeling te geven, dus wordt de controle aangevuld door het maken van een netvliesfoto. Daarmee is vast te stellen of doorverwijzing naar de oogarts nodig is.

Werken bij Sybilla Buisman Optiek? Klik hier!

Spoed? Klik hier!

Prijsvoordeel

Als zelfstandig opticïen krijg je vlug de naam van duur te zijn. Klik hier...

Sybilla Buisman Optiek op Facebook

De brilcollectie is hele jaar door up to date, door bijna wekelijkse aanvulling

Goed zien én gezien worden. Met onze kersverse collecties ziet u er altijd bijdetijds uit! Bijna wekelijks krijgen we nieuwe modellen in huis. Dus maakt het niet uit wanneer u binnenstapt.

Sybilla Buisman Optiek is Beste Zelfstandige Winkel!

Lees meer...

Sybilla Buisman Optiek Boxtel (Breukelsestraat 39) Wugly Cijfer

Onze openingstijden zijn:

Maandag:Gesloten
Di. t/m do.: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

Sybilla Buisman

Optiek-Optometrie

rebel-walter-7041r-bg022.jpg vanni-stratos-v3608-a261.jpg vanni-stratos-v3602-a16.jpg bejopa-ottokern-3208.jpg rebel-tomasi-7112r-gr012.jpg bejopa-jette-7112.jpg