Nieuws historie

Sybilla Buisman Optiek is winnaar!

Sybilla Buisman Optiek is winnaar van "Beste Zelfstandige van Winkel Nederland" 2010. De op HBO-niveau afgestudeerde Sybilla van der Pasch- Buisman kreeg het vak met de paplepel ingegoten in de optiekzaak van haar ouders. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze haar eigen optiek begonnen is. Hoog in het vaandel staat de klantvriendelijkheid ,uitdragen van vakkennis en een uitgebreid assortiment van monturen, standaard en maatwerk brillenglazen en contactlenzen. Er wordt voor u alle tijd genomen die nodig is om tot een goed resultaat te komen.

Sybilla Buisman Optiek in Boxtel kreeg van het publiek het hoogste eindcijfer (8,44). Ze scoorde hoog op alle aspecten: Assortiment (8,99), Prijs-kwaliteitverhouding (9,13), Prijsniveau (8,59), Aanbiedingen (8,50), Personeel (9,59) en Service (9,79).

( bron www.retailjaarprijs.com )

 

Werken bij Sybilla Buisman Optiek? Klik hier!

Spoed? Klik hier!

Prijsvoordeel

Als zelfstandig opticïen krijg je vlug de naam van duur te zijn. Klik hier...

Sybilla Buisman Optiek op Facebook

De brilcollectie is hele jaar door up to date, door bijna wekelijkse aanvulling

Goed zien én gezien worden. Met onze kersverse collecties ziet u er altijd bijdetijds uit! Bijna wekelijks krijgen we nieuwe modellen in huis. Dus maakt het niet uit wanneer u binnenstapt.

Sybilla Buisman Optiek is Beste Zelfstandige Winkel!

Lees meer...

Sybilla Buisman Optiek Boxtel (Breukelsestraat 39) Wugly Cijfer

Onze openingstijden zijn:

Maandag:Gesloten
Di. t/m do.: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

Sybilla Buisman

Optiek-Optometrie

bejopa-chiemsee-1251.jpg bejopa-halbzeit-6801.jpg bejopa-neostyle-dynasty-533.jpg bejopa-neostyle-ican-106.jpg bejopa-halbzeit-6100.jpg bejopa-jette-7203.jpg