Nieuws historie

Oranjebraderie

28 April waren we van de partij op de Oranjebraderie. Heel veel belangstellenden hebben zich laten informeren over "gezondheid voor ogen". De oranje paprika blijkt belangrijke stoffen (antioxidanten) voor ons netvlies te bevatten. De lekkere hapjes vielen goed in de smaak, zoals de appeltaart met oranje paprika, de oranje paprika met tsaziki en het oranje paprikaijs (exclusief vervaardigd door het IJs Café).

De prijsvraag was niet echt gemakkelijk maar we hadden toch 138 inleveringen. De hoofdprijs was een driegangendiner "gezond voor ogen", exclusief samengesteld door restaurant En Garde, en werd gewonnen door dhr. F.Breuer. De tweede en derde prijs, een geschenkpakket met Jam, Dip en Chutney, gemaakt van de oranje paprika werd gewonnen door fam. van Beek en mevr. F. Schouten. Fijn dat de aandacht voor de gezondheid van onze ogen erg groot is, en de braderie zeer geslaagd mag worden genoemd.

De opbrengst van de zonnebrillenverkoop is geschonken aan het 'New Born Eyes' project van Stichting Oogfonds. Het bedrag à € 281,50 is inmiddels overgemaakt.

Niet te vergeten stond onze Lakei Jan de hele dag paraat om eenieder die dit wenste, een koninklijk gevoel te geven op de troon.

Werken bij Sybilla Buisman Optiek? Klik hier!

Spoed? Klik hier!

Prijsvoordeel

Als zelfstandig opticïen krijg je vlug de naam van duur te zijn. Klik hier...

Sybilla Buisman Optiek op Facebook

De brilcollectie is hele jaar door up to date, door bijna wekelijkse aanvulling

Goed zien én gezien worden. Met onze kersverse collecties ziet u er altijd bijdetijds uit! Bijna wekelijks krijgen we nieuwe modellen in huis. Dus maakt het niet uit wanneer u binnenstapt.

Sybilla Buisman Optiek is Beste Zelfstandige Winkel!

Lees meer...

Sybilla Buisman Optiek Boxtel (Breukelsestraat 39) Wugly Cijfer

Onze openingstijden zijn:

Maandag:Gesloten
Di. t/m do.: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

Sybilla Buisman

Optiek-Optometrie

vanni-flame-v1863-a103.jpg bejopa-jette-7218.jpg bejopa-halbzeit-6101.jpg bejopa-jette-7103.jpg silh-titan-7755-6050.jpg bejopa-neostyle-ican-107.jpg