Nieuws historie

André Kuipers bezoekt basisschool de Vorsenpoel

André Kuipers bezoekt Groep 8T van basisschool De Vorsenpoel, de winnaar van de fotowedstrijd van Sybilla Buisman

Maandag 14 januari: groot feest voor basisschool De Vorsenpoel! Vanaf half 2 stonden alle kinderen op scherp. Zo gauw als de schoolbel zou gaan mochten ze naar buiten om André Kuipers te verwelkomen. Machtig om te zien hoe blij ze waren. En André Kuipers, met z'n jas open (harde bikkel), wachtend tot de kinderen allemaal buiten waren... Groep 8T kwam als laatste en werd hartelijk gefeliciteerd door André Kuipers met het winnen van de fotowedstrijd. Ook onze burgemeester Hans van Brummen wilde dit niet missen en nam een bescheiden plaats in om erbij te mogen zijn.

Na het geweldige entree krijgen de kinderen "gewoon" les van André. Zijn verhaal is zeer boeiend, zelf wil je ook wel meteen de ruimte in. Na de les nam de klas André Kuipers mee naar de aula. Daar zaten de kinderen van de bovenbouw al klaar om mee te mogen genieten van een film, door André Kuipers gemaakt van zijn zelfgemaakte ruimte-foto's, op toepasselijke muziek. Een daverend applaus volgt en de kinderen zingen: "André bedankt". Dan is de school eigenlijk al uit, maar André Kuipers gaat met de winnaars nog terug naar de klas om handtekeningen uit te delen en vragen te beantwoorden. De door onszelf gemaakte gedenkkaarten van deze dag worden één voor één ondertekend. André zegt: "deze kaarten zijn wel erg mooi, mag ik er zelf ook een?".

Uiteindelijk moeten we toch echt afscheid nemen van André Kuipers. Hij complimenteert ons voor het geweldige initiatief: een oogletselvrij Boxtel, en zegt: "TOT VOLGEND JAAR". En wat zou ik daar nou op hebben geantwoord denken jullie? En wie zou het meest genoten hebben? De burgemeester? Of jij misschien? André Kuipers?

Ga nu snel naar www.mooiboxtel.nl en bekijk de mooie film van het bezoek om het zelf ook even mee te beleven.

Werken bij Sybilla Buisman Optiek? Klik hier!

Spoed? Klik hier!

Prijsvoordeel

Als zelfstandig opticïen krijg je vlug de naam van duur te zijn. Klik hier...

Sybilla Buisman Optiek op Facebook

De brilcollectie is hele jaar door up to date, door bijna wekelijkse aanvulling

Goed zien én gezien worden. Met onze kersverse collecties ziet u er altijd bijdetijds uit! Bijna wekelijks krijgen we nieuwe modellen in huis. Dus maakt het niet uit wanneer u binnenstapt.

Sybilla Buisman Optiek is Beste Zelfstandige Winkel!

Lees meer...

Sybilla Buisman Optiek Boxtel (Breukelsestraat 39) Wugly Cijfer

Onze openingstijden zijn:

Maandag:Gesloten
Di. t/m do.: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

Sybilla Buisman

Optiek-Optometrie

bejopa-halbzeit-6800.jpg bejopa-halbzeit-6801.jpg bejopa-jette-7103.jpg dilem-vc.jpg vanni-stratos-v3606-a214.jpg bejopa-jette-7201.jpg