Nieuws historie

Koninklijke uitnodiging na winnen winkelprijs


De winkelprijs “Beste Zelfstandige Winkel 2010” van ING kreeg voor Sybilla Buisman in 2011 nog een leuk en extra feestelijk staartje. Als onderscheiden Nederlander werd ze uitgenodigd voor een ‘uitblinkerslunch’ op Paleis Noordeinde met Prins Willem Alexander en Prinses Maxima.

Op 4 april 2011 was het zover. Ondanks oponthoud door lastige omleidingen in Den Haag was ze net op tijd bij het paleis. Samen met diverse genodigden (waaronder trainer Bert van Marwijk, RTL-directeur Erland Galjaard en schrijfster/cabaretière Paulien Cornelisse) zat ze aan een tafel waar een tafelheer het gesprek leidde. Iedereen kreeg kort het woord. Net toen zij aan de beurt was wisselde de tafelheer naast haar van plaats met Prins Willem Alexander. Sybilla Buisman vertelde o.a. over oogtraining. Voetbaltrainer Bert van Marwijk luisterde extra geïnteresseerd, omdat die kennis ook van waarde kon zijn voor sporters.

De lunch leek overigens meer op een diner. Op het menu stond een salade van gemarineerde kip met venkel en mierikswortel, gevolgd door zeeduivel met groene asperges en Roseval aardappelen en een dessert van mokka-caramel bluf.

Het viel Sybilla op hoe gemakkelijk de prins en prinses over allerlei onderwerpen konden meepraten, terwijl er toch mensen uit heel uiteenlopende beroepen aanwezig waren.

“Pas achteraf realiseer ik me hoe bijzonder het was. Dit is iets wat je maar eens in je leven meemaakt en het was een heel speciaal moment”.

Werken bij Sybilla Buisman Optiek? Klik hier!

Spoed? Klik hier!

Prijsvoordeel

Als zelfstandig opticïen krijg je vlug de naam van duur te zijn. Klik hier...

Sybilla Buisman Optiek op Facebook

De brilcollectie is hele jaar door up to date, door bijna wekelijkse aanvulling

Goed zien én gezien worden. Met onze kersverse collecties ziet u er altijd bijdetijds uit! Bijna wekelijks krijgen we nieuwe modellen in huis. Dus maakt het niet uit wanneer u binnenstapt.

Sybilla Buisman Optiek is Beste Zelfstandige Winkel!

Lees meer...

Sybilla Buisman Optiek Boxtel (Breukelsestraat 39) Wugly Cijfer

Onze openingstijden zijn:

Maandag:Gesloten
Di. t/m do.: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

Sybilla Buisman

Optiek-Optometrie

bejopa-jette-7112.jpg bejopa-neostyle-ican-105.jpg bejopa-jette-7201.jpg vanni-stratos-v3602-a16.jpg bejopa-jette-7204.jpg bejopa-halbzeit-6800.jpg