Nieuws historie

Groep 8T van basisschool De Vorsenpoel wint de fotowedstrijd

Groep 8T van basisschool De Vorsenpoel in Boxtel heeft een bezoek van astronaut André Kuipers gewonnen met de fotowedstrijd van Sybilla Buisman Optiek.

De opticien in de Breukelsestraat sponsorde een kleine tweeduizend vuurwerkbrillen aan verschillende basisscholen in Boxtel. De klassen die een bril ontvingen werden uitgedaagd om een leuke foto te maken en deze op te sturen naar Buisman Optiek. De foto met de meeste stemmen wint een bezoek van de bekende Nederlandse astronaut.

Klik hier om meer te lezen over de fotowedstrijd.
Klik hier om alle foto's nog een keer te bekijken.

Maandagmiddag bezocht het team van Buisman Optiek de Vorsenpoel om groep 8T van meester Tom in kennis te stellen van de gewonnen prijs. De leerlingen reageerden erg enthousiast op de leuke mededeling en waren door het dolle heen. De door zijn klas ingestuurde foto won met 193 stemmen, gevolgd door klas 8M van de Vorsenpoel met 163 stemmen en klas 7A van de Oversteek met 109 stemmen. In totaal werden 22 foto’s ingestuurd en 1120 stemmen uitgebracht. Zowel de leerlingen van de Oversteek als van de Vorsenpoel hebben met de Kerstmarkt geflyerd om zoveel mogelijk stemmen op te halen bij de ouders, en niet zonder resultaat! Binnen enkele weken bezoekt de astronaut Boxtel en zal hij zijn verhaal delen met de leerlingen uit 8T van de Vorsenpoel.

Werken bij Sybilla Buisman Optiek? Klik hier!

Spoed? Klik hier!

Prijsvoordeel

Als zelfstandig opticïen krijg je vlug de naam van duur te zijn. Klik hier...

Sybilla Buisman Optiek op Facebook

De brilcollectie is hele jaar door up to date, door bijna wekelijkse aanvulling

Goed zien én gezien worden. Met onze kersverse collecties ziet u er altijd bijdetijds uit! Bijna wekelijks krijgen we nieuwe modellen in huis. Dus maakt het niet uit wanneer u binnenstapt.

Sybilla Buisman Optiek is Beste Zelfstandige Winkel!

Lees meer...

Sybilla Buisman Optiek Boxtel (Breukelsestraat 39) Wugly Cijfer

Onze openingstijden zijn:

Maandag:Gesloten
Di. t/m do.: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

Sybilla Buisman

Optiek-Optometrie

bejopa-jette-7110.jpg dilem-vc.jpg bejopa-ottokern-3033.jpg vanni-flame-v1863-a103.jpg vanni-happy-days-v6012-c146.jpg bejopa-chiemsee-1251.jpg